化石講場-Fossils Board » [古生物作品 Paleo Art] » 今日行在深水埗見到佢

頁: [1]

leo20042014-8-24 06:29 PM
今日行在深水埗見到佢

這個價絕對抵...因為在另一度見到這系列的大三角龍同霸王龍都要270幾...而且唔易買得番...
但...最後都無買.....><...

[[i] 本帖最後由 leo2004 於 2014-8-25 02:30 AM 編輯 [/i]]

leo20042014-8-30 06:52 PM
結果都忍唔住買了....見佢返了灰三角龍SET,只需160咋..不過速龍細SET要70多元就買唔落手了...是否另外有一套其他細龍SET的?

dragonfly2014-8-30 07:33 PM
三角龍160抵~

leo20042014-8-31 06:08 PM
很久前買落的兩隻龍...三分一未夠呢..而且暴龍顏色太鮮了..
其實三角龍SET唔算很大,160抵唔抵就....

leo20042015-5-11 02:50 PM
見灰色三角龍仍有貨兩三盒..140..
綠色櫛龍110...

leo20042015-7-25 05:21 PM
近日去..這間的三角龍無晒了..無買多盒..綠色櫛龍剩一,兩盒....

貓毛飛揚2015-9-30 06:39 PM
中學時買過暴龍,當時功力沒成功塗裝....
後來出來工作買了二手的腕龍,但沒地台。
樓主不介意的話可以給我修改塗裝,一圓中學夢~
這是我今年初重
塗收藏多年的開角龍和伶盜龍

貓毛飛揚2015-9-30 06:40 PM
這組情景的照片集:
[url]https://www.facebook.com/chungtat.cheung/media_set?set=a.837974756240755.1073741839.100000847159220&type=3[/url]

查看完整版本: 今日行在深水埗見到佢