化石講場-Fossils Board » [恐龍地帶 Dinosaur Zone] » MEET THE T.REX. 探索暴龍世界

頁: [1]

leo20042018-6-17 07:11 AM
MEET THE T.REX. 探索暴龍世界

IFC
[url]www.ifc.com.hk/MeetTheTREX[/url]

[[i] 本帖最後由 leo2004 於 2018-6-17 03:50 PM 編輯 [/i]]

leo20042018-6-17 07:14 AM

leo20042018-6-17 07:17 AM

leo20042018-6-17 07:20 AM

[[i] 本帖最後由 leo2004 於 2018-6-20 12:17 AM 編輯 [/i]]

leo20042018-6-17 07:22 AM

路人甲2018-6-17 12:15 PM
商店賣的是什麼產品來

leo20042018-6-17 12:58 PM
[quote]原帖由 [i]路人甲[/i] 於 2018-6-17 08:15 PM 發表
商店賣的是什麼產品來 [/quote]

毛公仔多,無入去看看喔。。

華dee2018-6-19 01:00 PM
我分唔到邊D真骨頭,有無專家可以指出? 聽說有三成係真

leo20042018-6-19 04:03 PM
[quote]原帖由 [i]華dee[/i] 於 2018-6-19 09:00 PM 發表
我分唔到邊D真骨頭,有無專家可以指出? 聽說有三成係真 [/quote]

其實有些東西只需有留心和留意,唔使專家都可以知,依報導成副暴龍化石,有三成是那副出土的TAD..有錯漏請補充..

本小冊好似無講,是睇一些宣傳節目聽到的...

講真,這類活動真的覺得放副真化石是一件好事? 閣下都話唔識分,咁面前是真或複製品又有乜分別 ?
現場都有條話是真的化石可以接觸..

trump2018-6-29 05:58 PM
昨天去... 原來已經完左/...............

leo20042018-6-30 01:36 PM
[quote]原帖由 [i]trump[/i] 於 2018-6-30 01:58 AM 發表
昨天去... 原來已經完左/............... [/quote]

第三個post title不是清楚有展期嗎 ?

dragonfly2018-7-1 06:29 AM
唔係呀,咁快完左? 我都未得閒去睇呀! 展出一個月都無...

rock-tw2018-7-7 07:17 AM
下一個目的地去哪裡展呢?

查看完整版本: MEET THE T.REX. 探索暴龍世界