標題: "侏羅紀世界"預告片的預告推出了! [打印本頁]

作者: chengwaihang    時間: 2014-11-24 02:34 AM     標題: "侏羅紀世界"預告片的預告推出了!

http://www.youtube.com/watch?v=tvdIL7pUjcg

正式的預告在美國時間今個月27號感恩節播出,
而今天也流出了預告片的預告。
作者: dragonfly    時間: 2014-11-24 03:31 PM

終於有得睇!
作者: fossilshk    時間: 2014-11-29 04:19 AM     標題: Jurassic World 最新Official Trailer

作者: 奇奇    時間: 2014-11-29 10:02 PM

QUOTE:
原帖由 fossilshk 於 2014-11-29 04:19 AM 發表
<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/RFinNxS5KN4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
繼續關注最新資訊
作者: unknown12    時間: 2014-11-29 10:08 PM

今次玩埋混種恐龍-...-'''
作者: leo2004    時間: 2014-11-30 02:29 AM

故事會唔會畀第三集更爛呢...雖然海和空的恐龍(睇戲個班觀眾唔會分是否恐龍黎..)的戲份,增加刺激...但和我看疑似FANS版的預告,這套似叫和走到完場...
那FANS版起碼有齊舊角色再入公園歷險,起碼多份感情..
混種恐龍更覺得為整而整...
雖然最後點都會睇一次...
作者: oviraptor    時間: 2014-11-30 03:17 AM

QUOTE:
原帖由 leo2004 於 2014-11-30 02:29 AM 發表
故事會唔會畀第三集更爛呢...雖然海和空的恐龍(睇戲個班觀眾唔會分是否恐龍黎..)的戲份,增加刺激...但和我看疑似FANS版的預告,這套似叫和走到完場. ...
會唔會爛就唔知,但外國D龍迷已經從短短的TRAILER中看出一些問題,其中滄龍的比例大到無譜

作者: leo2004    時間: 2014-11-30 10:00 PM

QUOTE:
原帖由 oviraptor 於 2014-11-30 03:17 AM 發表

會唔會爛就唔知,但外國D龍迷已經從短短的TRAILER中看出一些問題,其中滄龍的比例大到無譜

http://www.fossilshk.com/forum/attachments/IMG_16360518377487_CFh ...
佢話用科技整到可以有咁大都吹佢唔脹...
作者: unknown12    時間: 2014-11-30 11:45 PM

基恩改造點都得-..-'
作者: trilo    時間: 2015-1-16 10:32 AM

原來套戲已經有那麼多東西看了!
作者: fossilshk    時間: 2015-3-31 04:38 AM

再經修改過背景的最新 TRAILER

作者: dragonfly    時間: 2015-4-8 03:54 PM

下個月有得睇啦!!

歡迎光臨 化石講場-Fossils Board (http://www.fossilshk.com/forum/) Powered by Discuz! 4.1.0